Monthly Archives: December 2003

Okaeri nasai~

Almost forgot aku punya login username and password for this site..hahahaha\r\nNi 2nd post semenjak aku sampai malaysia ke ? Gahahahaha\r\nAku hidup lagi…\r\nThis should be the last post of the year aH..cun cun\r\nI am quite dead here, but Im still alive in the forum \r\nIncubus karang ada album baru next year on February!! woohOO!!! cun cun!!\r\naku mesti beli tuh!\r\nnew year ke ? 2004 ?ah? kenape ah? oH..baru tadi cuba Rotiboy..best giler tuh\r\nnaik pening makan benda tuh..patut la banyak orang que nak beli rotiboy\r\nAku rasa aku tak keluar pegi memane kot new year eve nih..dok rumah lagi best..\r\nArsenal tak kalah kalah lagi…hebat la pulak..tapi tak top of the table..takpe sabor sabor\r\nnanti top la tu\r\nciter anime pulak..Tsukihime dah habis, baru habis..sape yg tak tau bahasa jepun maksud nya tsuki = moon, hime = princess\r\naku tengah download Melty Blood, fighting game based on that anime..best giler nih….tapi download speed lembab gile nak mati\r\nape lagi aku nak tulis ? tak de pape lagi la ah..bila lagi aku nak update tempat nih….hai hai..\r\nwasurenbou da ne…

Advertisements

tadaima~~~

Haven”t post anything lately, I don”t post as much as I do when Im in Adelaide, maybe coz I got other things that I can do. Yeah, like watching Astro :P\r\nI brought almost everything I have in Adelaide, except the books. Gonna sell ”em later. Hard disks, laptop all I bring. Oh my bag? Giloz 29kG!! Damn the cds were so heavy!!\r\nNasib..the max weight limit was 32kG..\r\nThe flight went really smooth, nothing unwanted things happened except there was this little boy who puked,,sat a couple of seats beside me.. :eyebrow\r\nSampai Malaysia sekejap tuh, before eight p.m dah sampai. Usually sampai around eight thirty, tak tau la kenape that day sampai awal.\r\nKula hantar sampai air-port, nasib ada dia, kalo tak terlepas la flight. Patut Kula and William dah balik sekarang nih.\r\nOh yeah, the day before my departure, sempat masuk foosball tournament. Gile ape Kula nak partner ngan aku. Dah la kitorang main first game, kena belasah best pulak tuh! 5-1, 5-1..:yay\r\nAfter that masuk loser punya pool, kalah jugak!! 5-3, 5-4…isk..unlucky betul\r\ndah la goal tu aku yang score!! nasib nasib..William got second place, gile siut…\r\nSampai je rumah, plug in hard disk, 120gig okay, selamat, 80gig……hampeh!! rosak!!! Memang frust gile ah that time, aku punya manga, anime ost, HQ/dvdrip animes ada dalam tuh!!! frust tertonggeng siut…pening kepala dibuat nya..ingat kan gone for g00t…\r\nlucky there”s this one guy in forum yang recommend guna this software, boleh recover back the datas.. its called ”getdataback”\r\nselamat seh!!! memang boleh recover tuh!!\r\nsekarang ni nak kena buat backup for that 80 gig, tapi dah takde space dah!! dah la burn dvdr 5 keping, lagi 5 keping gone..hampeh btul..\r\ntadi baru pegi ss2 ingatkan nak beli lagi dvd-r..angkat 50 pieces punya\r\nLAPAN RINGGIT tu satu keping!!! gila baban!! buduh punya kedai!! jual mahal macam taik!! aku beli kat Adelaide lagi murah ko tau tak!!\r\nesok rasa macam nak pegi low yatt, harap2 dvd-r sana lagi murah ah, bangang tul…aku beli dvd-r 5 bulan lepas 6 ringgit 80 sen\r\noh yeah…tadi main futsal kat sports barn…main kat artificial grass lagi tuh\r\njangan memain ah…test power boot baru lagi, setakat main defence je la, ada sekali tu dapat shot rembat dah kencang, ada orang tahan pulak kat depan…ishh..sayang betul\r\ngile tul, dah lama tak mandi peluh…masa kat Adelaide main indoor soccer takde la peluh gile. ini tadi main menitik nitik peluh..hebatttt


esok balik!!

esok balik!\nyesterday went to city to do ”some” last minute shopping.\nbought a black coloured shirt, a pair of shoe and some chocalates.\ntonight pegi city lagi, main foosball, my friend entered my name to play the foosball tournament..hampeh\n\n\nkasut puma aku baru!!


Arsenal did well

Crushed Inter Milan 5-1\r\nScoreless draw with Fulham FC\r\nPlayed indoor soccer few hours ago in Mawson Lakes sport centre.\r\nFrom 5-7, erm I came at 5.30 coz of the bus.\r\nNot really that tired, my legs are okay but my head feels really dizzy. Maybe it”s coz im inhaling too much oxygen that my brain can”t cope with. Haven”t played futsal for months.\r\nNot much update. 3 more days to go. Watched SWAT yesterday.\r\nBusy with managing the forum. Trying to make everyone happy. Hosting animes. Wish I had faster internet connection so I could upload faster.


1 more to go

One more month to go to 2004\n7 more months for me to be 20\nand I”ve done nothing.\ncan someone take me to a one way trip to anime land?