tadaima~~~

Haven”t post anything lately, I don”t post as much as I do when Im in Adelaide, maybe coz I got other things that I can do. Yeah, like watching Astro :P\r\nI brought almost everything I have in Adelaide, except the books. Gonna sell ”em later. Hard disks, laptop all I bring. Oh my bag? Giloz 29kG!! Damn the cds were so heavy!!\r\nNasib..the max weight limit was 32kG..\r\nThe flight went really smooth, nothing unwanted things happened except there was this little boy who puked,,sat a couple of seats beside me.. :eyebrow\r\nSampai Malaysia sekejap tuh, before eight p.m dah sampai. Usually sampai around eight thirty, tak tau la kenape that day sampai awal.\r\nKula hantar sampai air-port, nasib ada dia, kalo tak terlepas la flight. Patut Kula and William dah balik sekarang nih.\r\nOh yeah, the day before my departure, sempat masuk foosball tournament. Gile ape Kula nak partner ngan aku. Dah la kitorang main first game, kena belasah best pulak tuh! 5-1, 5-1..:yay\r\nAfter that masuk loser punya pool, kalah jugak!! 5-3, 5-4…isk..unlucky betul\r\ndah la goal tu aku yang score!! nasib nasib..William got second place, gile siut…\r\nSampai je rumah, plug in hard disk, 120gig okay, selamat, 80gig……hampeh!! rosak!!! Memang frust gile ah that time, aku punya manga, anime ost, HQ/dvdrip animes ada dalam tuh!!! frust tertonggeng siut…pening kepala dibuat nya..ingat kan gone for g00t…\r\nlucky there”s this one guy in forum yang recommend guna this software, boleh recover back the datas.. its called ”getdataback”\r\nselamat seh!!! memang boleh recover tuh!!\r\nsekarang ni nak kena buat backup for that 80 gig, tapi dah takde space dah!! dah la burn dvdr 5 keping, lagi 5 keping gone..hampeh btul..\r\ntadi baru pegi ss2 ingatkan nak beli lagi dvd-r..angkat 50 pieces punya\r\nLAPAN RINGGIT tu satu keping!!! gila baban!! buduh punya kedai!! jual mahal macam taik!! aku beli kat Adelaide lagi murah ko tau tak!!\r\nesok rasa macam nak pegi low yatt, harap2 dvd-r sana lagi murah ah, bangang tul…aku beli dvd-r 5 bulan lepas 6 ringgit 80 sen\r\noh yeah…tadi main futsal kat sports barn…main kat artificial grass lagi tuh\r\njangan memain ah…test power boot baru lagi, setakat main defence je la, ada sekali tu dapat shot rembat dah kencang, ada orang tahan pulak kat depan…ishh..sayang betul\r\ngile tul, dah lama tak mandi peluh…masa kat Adelaide main indoor soccer takde la peluh gile. ini tadi main menitik nitik peluh..hebatttt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: