Okaeri nasai~

Almost forgot aku punya login username and password for this site..hahahaha\r\nNi 2nd post semenjak aku sampai malaysia ke ? Gahahahaha\r\nAku hidup lagi…\r\nThis should be the last post of the year aH..cun cun\r\nI am quite dead here, but Im still alive in the forum \r\nIncubus karang ada album baru next year on February!! woohOO!!! cun cun!!\r\naku mesti beli tuh!\r\nnew year ke ? 2004 ?ah? kenape ah? oH..baru tadi cuba Rotiboy..best giler tuh\r\nnaik pening makan benda tuh..patut la banyak orang que nak beli rotiboy\r\nAku rasa aku tak keluar pegi memane kot new year eve nih..dok rumah lagi best..\r\nArsenal tak kalah kalah lagi…hebat la pulak..tapi tak top of the table..takpe sabor sabor\r\nnanti top la tu\r\nciter anime pulak..Tsukihime dah habis, baru habis..sape yg tak tau bahasa jepun maksud nya tsuki = moon, hime = princess\r\naku tengah download Melty Blood, fighting game based on that anime..best giler nih….tapi download speed lembab gile nak mati\r\nape lagi aku nak tulis ? tak de pape lagi la ah..bila lagi aku nak update tempat nih….hai hai..\r\nwasurenbou da ne…

Advertisements

One response to “Okaeri nasai~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: