ape nak jadi

elo elo ? \nape nak jadi ?\nkgne dah habis, tsukihime pun dah habis.\nKGNE”s ending was…unpredictable..\nBlog aku pun dah jadi gila..sekarang dah okay dah kot..\nwebcam? webcam…yaa,,,sesape yang ada webcam tu sila sila chat ngan aku kat msn yeeeeeeee…….tima kasehhhh\naku ada test http://aoihikari.sytes.net/ . My home webserver…test guna pc adik aku boleh la..sebab same network….tak tau la kalau orang lain boleh access address tu jugak ke tak..\npapehal pun hard disk 80 gig aku dah officially mampuss….data boleh recover but hard disk tu tak boleh format…bodo gileeeee

Advertisements

5 responses to “ape nak jadi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: