MasCa

all of the sudden ada pulak masca nak buat makan makan tak pasal pasal last saturday, yeah, diorg ada bagi nasi lemak and teh tarik free. free stuff memang kitorang semua datang.\r\nstarted at 9 morning, kitorang tak datang for the talk, masuk tempat tu pukul 10 sebab tunggu the other guys. bila naik atas je ceramah dah habis, haha good timing.\r\nteh tarik best gile, amik refill 4 kali, me, nabil and prem amik 2 bungkus nasi lemak each. haha, nasib amik extra kalo tak eugene and sikyi wont have the chance to taste the nasi lemak la. covered with kertas surat khabar and daun pisang :D\r\nsambal dia tak le pedas sangat but oh well..thats the nearest malaysian nasi lemak u can get here for free.\r\nlepas tu main bola..penat gilo, played as a gollie 2 games, the others main as midfielder bawak bawak sampai tak ingat, bukan selalu bawak..penat w00000\r\nfirst time seh, tiba tiba ada semangat nak bawak depan.\r\nanyway….bawak hard disk pegi rumah eugene, ingat nak tengok ju on that night but david bawak kitorang pegi karaoke..hampeh!\r\n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: